Kültür & Sanat

Altunok, “Halkımızın Sağlığı Her Şeyden Önemli”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, halk sağlığını korumak ve temiz bir Silifke için başlattıkları çalışmalarla şehir merkezi ve mahallelerde bulunan çöp konteynerlerini bol köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte ettiklerini açıkladı.

Altunok’tan covid-19 denetimi

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen genelge doğrultusunda ülke genelinde olduğu gibi Silifke’de de korona virüs salgınına karşı denetimlerin yapıldığını açıkladı.

Altunok, Kurban Bayramını kutladı

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Altunok, personelle bayramlaştı

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

AYRINTILAR
Altunok, “Kurban Bayramına Hazırız”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yaklaşan kurban bayramı öncesinde vatandaşların bayramlarını en güzel ve en sağlıklı şekilde geçirebilmeleri konusunda titiz bir hazırlık çalışması yürüttüklerini açıkladı.

AYRINTILAR
Altunok, “Şehitlerimize rahmet diliyorum”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, bugün sabah saatlerinde Kıbrıs’a gidecek askerileri taşıyan otobüsün Mut ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu ilk belirlemelere göre 5 askerin şehit olduğunu ve çok sayıda Mehmetçiğimizin yaralandığı haber

AYRINTILAR
Silifke’de kurban satış yeri hazırlığı

Kurban bayramına sayılı günler kala Silifke Belediyesi tarafından canlı hayvan satış yerinde hazırlık çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

AYRINTILAR
Altunok, “Basın toplumun gözü, kulağı ve sesidir”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AYRINTILAR
Altunok, “Köprülerde ve parklarda aydınlatma çalışması yapıyoruz”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kent merkezinde bulunan köprüler, park, bahçe, cadde, sokak ve yeşil alanlarda ışıklandırma çalışmalarının sürdürdüğünü bildirdi.

AYRINTILAR
Altunok, “Halkımıza hizmete devam ediyoruz”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak halka hizmete devam ettiklerini açıklayarak, ekiplerin Yeşilovacık ve Hüseyinler mahallesinde imara uygun açılan yollarda asfaltlama öncesi temel hazırlık çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Silifke'de 15 Temmuz Programı Düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla, Göksu Parkımızda (Anıt Meydanı)' ki buluşmaya katılım sağlayarak, cadde ve meydanları Türk Bayraklarıyla renklendiren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. To

Başkan Yardımcısı Can’dan hasta ziyareti

Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can, Narlıkuyu mahallesinde yaşayan Adnan Aydın’ı tedavi gördüğü evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.